Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Slovenská Surfová Asociácia

Hele, na co jsem náhodně narazil při brouzdání po webu - surfaři na Slovensku založili společnost a ani se pořádně nepochlubili!

Dobrý nápad a nechápu, proč není něco podobného i v ČR. Fandím všem nadšencům do surfování a přeji vysoké vlny a čisté moře. No a až budu někdy dávat dohromady české a slovenské surfaře s pozváním na ostrovy, tak si určitě vzpomenu. Proto si to vlastně taky píšu :-)

"Možno, že nemáme oceán, ale máme tých najlepších surferov"!


Slovenská Surfová Asociácia

Slovenská Surfová Asociácia

"Surfovanie je nie je šport, ale seriózna droga. Kto podľahne surfingu, ťažko sa zo surfovej závislosti vymaní. Naučiť sa surfovať nie je jednoduché, ale výsledok stojí za to. Môžete sa 2 hodiny plácať so surfom vo vode, potom chytíte jednu peknú vlnu a budete ten najšťastnejší človek na svete."

Ovšem surfovat v decembri na Slovensku a s prknem se procházet po vánočních trzích v neoprénu, to nemá chybu a to úžasné video sem musím hodit. To je snad lepší, jak reklama na Google produkty :-))

- Vianocny vsesurfovy zjazd:



Tož, chalani, ať se daří a přeji rychlá prkna na vysokých vlnách! Až budete mít plán na to Portugalsko 2010, tak napište!

2 comments :

faborio řekl(a)...

hahaaaa, vdaka za clanok, toto sme fakt necakali :))))

Peter řekl(a)...

Natocit dalsie video so surfami v ruke by uz mohlo byt trapne, tak sme sa na ne postavili. No a vznikol Bratislava surfing:
http://www.youtube.com/watch?v=LGuvlwubGm4

Okomentovat