Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Registroval jsem domény CaymanJourney.com a CaymanPhoto.net

On the BeachRozhodl jsem se, že po návratu ke svému rodnému počítači věnuji nějaký čas starému tématu, kdy pohledám staré fotky a vyberu, co by se asi hodilo publikovat. Registroval jsem proto nějaké další domény, ať mám nachystaný dostatečný prostor.

Připravované stránky budou v angličtině, neboť přeci jen anglicky mluvící trh je mnohem větší, ať už se to týká turistiky nebo obecně businessu. Najde se také mnohem více čtenářů, kteří ve všem snad nebudou hledat výmysly a klam, závist nebo machrování :-)

Hlavní stránky budou na CaymanJourney.com, fotky pak extra na CaymanPhoto.net, kterou jsem musel vzít, neboť na .com už něco je, ale není to žádná MFA site, což mě docela těší.

Zvažoval jsem ještě CaymanPhotos.net, ale ta je MFA a nabízela se za nějakých snad +1600 USD k prodeji, což se mi zdálo přehnaně moc ve srovnání s tím, za kolik mám CaymanPhoto.net, kdy ušetřené prostředky můžu věnovat na vlastní tvorbu obsahu.

Kolik to dnes vlastně stojí letenka na Cayman Islands, kdybych neměl žádné fotky a chtěl je teprve vytvořit?

Chtěl bych na těch nových stránkách rozběhnout i prodej fotek po Webu na karibské téma pro více uživatelů, tak uvidíme :-)

Bude to ale chvíli trvat, je to pro mě priorita -1, neboť teď toho mám docela dost rozdělaného, takže prosím o trpělivost.


Na závěr ještě jeden chytrý citát pro dnešní den:

"Zvykl jsem si rozdělovat lidi nikoli podle kůže nebo vyznání, ale podle toho, jestli jsou chytří či hloupí, dobří nebo špatní. Ovšem mezi tím je moc všelijakých křížení, poněvadž mohou být chytří, ale zlí, a také mohou být chytří, ale hodní, mohou být hloupí a zlí, ale i hloupí a dobří. Nejhorší jsou blbý a zlý! Trvalo mi léta, než jsem na to přišel."
(Jan Werich)

2 comments :

Anonymní řekl(a)...

Priorita -1? u me maji nevyssi priority cislo 1 a nejnizsi kolem 5ti... ty to mas obracene?

Anonymní řekl(a)...

2Rammi: Já to mám stejně, neboj. Jen jsou úkoly bez priority nebo se "zápornou" hodnotou, což jsou jenom slovíčka :-))

Okomentovat