Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Stále hledáte nápady na podnikání? Chytří investoři kupují Pongo!

Follow your dreams!Už jsem zde psal, jak sem chodí plno návštěvníků, kteří hledají na Webu nápady na podnikání, kdy jsem se divil, proč lidem chybí právě ty nápady a inspirace.

Ale dobře, každý nemůže mít bohatou fantazii a proto hledá inspiraci ve světě. Co takhle tedy koupit nějaký dobrý nápad, který byl již nastartován, je rozběhnutý a vykazuje první finanční úspěchy se stoupající tendencí?

Jeden mladý podnikatel rozběhnul prodej hraček přes Internet, což je oblast, která bude mít vždy zákazníky. Nyní ale zvažuje jiné priority a proto nabízí funkční e-Shop s celým Web projektem k prodeji formou aukce. Kdo má tedy zájem o investici, či hledá nějaký dobrý a ověřený nápad na podnikání, tak má ideální příležitost.

Při rychlé koupi se dá ještě pěkně stihnout předvánoční horečka, kdy jsem přesvědčen, že investované náklady se musí skoro celé vrátit již v této sezóně. Takže, co více hledáte za nápady? Není to stále ono?

U2 4U - I'm Still Haven't Found What I'm Looking For:

"I have run, I have crawled
I have scaled these city walls
These city walls
Only to be with you

But I still haven't found what I'm looking for..."

(U originálního videa, které tady bylo, se opět, jako již u mnoha dřívějších videoklipů, např. Bob Dylan, zakázalo vkládání na cizí Web stránky. Tentokrát ale ne s tou oblíbenou hláškou "Embedding disabled by request", ale nyní s trochu lepší variantou "This video is not available in your country." Takže originální video je možno vkládat na blogy a jiné Web stránky, ale jen v určitých zemích. Třeba v US to funguje, což mi opravdu zůstává rozum vynechávat, proč to jako?)

Zde tedy jiná verze videoklipu, která taková poblbaná omezení neobsahuje:



4 comments :

Anonymní řekl(a)...

Máš pravdu, jak jsem tu jeho nabídku našel hned pár minut po umístění, hodně jsem nad tím přemýšlel. Zvážil pro mne všechny pro a proti a nakonec se neúčastním. Ale nabídka je to více než dobrá - pro ostatní určitě doporučuji!

Anonymní řekl(a)...

Taky jsem uvažoval o tom, že se aukce zúčastním, ale nakonec jsem do toho nešel, protože jsem se vydal hodně z peněz a nechci již investovat do dalšího e-shopu. Neměl bych kapacity na to ho pořádně udržovat a rozjet.

Cayman řekl(a)...

Vidím, že jsme na tom všichni stejně. Pár známým jsem dal osobní tip, ale všichni většinou už mají něco rozběhnuté, navíc máme všichni i jiné priority a "čas je nám drahý" :-)

Proto mě vždy pobaví ti návštěvníci, co hledají nápady na podnikání, když každý, koho znám, má nápadů plný šuplík.

Anonymní řekl(a)...

Diky Caymane za podporu pri prodeji! Cumim jak puk a cenim si toho... :-)

Okomentovat