Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Karibik v Řecku a co přinášejí inovace?

Jak jsem psal minule, že bych někdy potřeboval zastavit čas, když se nakupí hodně úkolů k dokončení, ať už to je na konci roku nebo před prázdninami, tak můj přístup "na všechno se vykašlat" byl podpořen, či přímo vyslyšen :-)

Je to už rok, co jsem obdržel za jednu aplikaci Innovation Award od jedné firmy, pro kterou ještě někdy něco dělám. No a nyní, po ročním zhodnocení, jsem jako dodatečnou pozornost dostal ještě poukaz k pobytu zdarma s rodinou v jednom řeckém letovisku.

Docela dobrá motivace zrychlit start na míč a dokončit všechny rozdělané projekty, že?

Jedná se o plně hrazený pobyt v Danai Beach Resort & Villas in Nikiti, v termínu dle výběru, včetně letenky, základní stravy a s možností programu dle zájmu. Je to na poloostrově Halkidiki, což je část Řecka, kde jsem ještě nikdy nebyl, neboť z Řecka znám jen pár ostrovů a detailně jen úžasnou Krétu. Proč tedy nepoznat něco nového, když je to navíc skoro zdarma?

Screenshot of the beautiful Danai Beach Resort pages:
Danai Beach Resort & Villas - Nikiti

"Danai Beach Resort & Villas is a luxury resort set among white sandy beaches and crystal-clear turquoise waters. This romantic property offers you a unique experience, inviting you to enjoy its panoramic views of the spectacular pine coast of the Aegean Sea."

Nejprve jsem se k té nabídce stavěl trochu odmítavě, neboť zrovna nemám náladu se balit a cestovat, ale když jsem mrknul na stránky toho Danai Beach Resort, tak jsem byl příjemně překvapen. Docela luxusní nabídka, která se dá srovnat i s nejlepšími karibskými lokalitami.

Nejlevnější pokoj stojí od €525 (dle sezóny), ale ty lepší "suite" s výhledem na moře a třeba se soukromým bazénem přímo u pokoje jsou za €990, ale i €2200 za jednu noc - cena celkem za 2-4 osoby. (Mají i samostatné vilky pro 6-8 osob.)

Musím říci, že pobyt v hotelu za 1000 Euro na noc jsem ještě nezažil a i když určitě nevyužijeme transfer z letiště soukromou helikoptérou, což také nabízejí v ceníku, tak ta dovolená bude jistě stát za to. Nezvolili jsme ještě termín, ale holky doma jsou nadšené už jen z těch obrázků na Webu.

Termíny na prázdniny začínají být docela našlapané a nevím, kdy pak přesně odletíme do N.Y. Alespoň, že Internet je dostupný kdekoliv a nezáleží, kde se člověk zrovna nachází :-)

3 comments :

Anonymní řekl(a)...

Ja ked som pred casom vymyslel system ako zlepsit fungovanie takmer nefunkcneho procesu, bol som zjazdeny za to ze sa nevenujem tomu co mam robit. A dozvedel som sa ze to vlastne nikto nechce a ze to nieje vobec problem, ze problem ktory vidim vlastne neexistuje. Po case sa to zacalo robit presne tak ako som bol vymyslel. Su firmy a firmy.

Cayman řekl(a)...

Ody, nemysli, to jsem také zažil. Navíc, když jeden dávný šéf zjistil, že mám čas vymýšlet "blbosti", tak mi ještě přidal nějakou tupou práci, abych se jako "nenudil".

Jak píšeš, jsou firmy, které podporují inovace a nové nápady, no a pak jsou firmy, které tě neustále zašlapávají do země, kdy je asi čas jít o kus dál, kde si tě budou více vážit.

Ať se daří!

Anonymní řekl(a)...

Na Chalkidiki jsem byl 2x a z toho jednou přímo na Sithonii a musím říct, že se mi to převelice líbilo. Miluji přírodu a Sithonia je krásná. Vypůjč si auto a za jeden den to projedeš celé - je tam pár fakt nádherných zátok, kde skoro nikdo není. Na druhou stranu i ty, kde jsou stovky lidí.

Bohužel zrovna tu část, kde budeš ty - tu jsem nenavštívil, protože jsme měli jen skůtra a celé jsme to nestihli, protože jsme jezdili i do kopců na výhledy.

Jinak přeji krásnou dovolenou, vypadá to moc pěkně!

Okomentovat