Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Prezentace dopadla skvěle!

Tak to mám konečně za sebou! Více jak hodinová prezentace pro viceprezidenty a skupinku ředitelů ze světa, včetně další asi hodinové diskuze o možnostech dalšího uplatnění mé aplikace, dopadla nadmíru skvěle. Myslím, že se mi podařilo všechny přesvědčit o výhodách daného řešení a závěrečný feedback, co slíbili poslat zítra, tomu bude odpovídat :-)

Nejsem nějaký úchvatný řečník, ale nějak se mi podařilo všechny zaujmout, a navíc jsem nějak nechtěně dokázal gradovat ukázky všech funkcí a zlepšení, že na závěr mě odměnili docela slušným potleskem. I následné individuální hodnocení od každého z nich mě docela potěšilo. Musím říci, že jsem to ani nečekal, ale myslím, že byli bez výjimky nadšeni. No uvidíme, počkám si na závěrečnou zprávu.

Jsem rád, že jsem se s nimi setkal, neboť to vypadá, že ve firmě není ještě vše ztraceno, když se v ní vyskytují rozumní a chytří šéfové - alespoň tak na mě všichni působili.

Každopádně si vážím příležitosti, jakou jsem díky šéfovi v UK dostal, neboť ne každý má tu možnost diskutovat o svých nápadech, zlepšeních a projektech přímo s takovým high-level managementem. Musím vymyslet, jak s nimi zůstat ve spojení, neboť bych u nich v budoucnu mohl najít podporu pro nějaké své bláznivé nápady.

Jak v té písni, co mám jako zvonění v mobilu: "I feel goood..."

0 comments :

Okomentovat