Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Kocourkov v Česku aneb komunisti všude - 3.díl

Neuvěřitelné, co zase předvedl soudruh Vojtík Filip, šéf KSČ(M), při projevu na oslavu 59. výročí komunistického puče. Z jeho projevu:

"A je KSČM připravena ideově, teoreticky, ale zejména politicky a věcně vyvolat revoluční proces?", ptal se soudruh estébák Filip. KSČ(M) dle Filipa uvažuje samozřejmě pouze o "demokratických a ústavních postupech".

Problém ale je, že ty známé "demokratické" principy použil i Klement Gottwald, za které ho Filip tak obdivuje, při puči v roce 1948.

Dále soudruh, registrovaný jako estébák, uvedl, že je nutné se vrátit k idejím V.I.Lenina, což nechápu, neboť kde bude dneska Filip a další soudruzi hledat nějakou Auroru, ze které by měl zaznít první výstřel jako signál k útoku dělnické třídy?

Srandičky, já vím, a podobně si z takových projevů asi dělaly legraci všechny demokratické strany před komunistickým pučem. Gottwaldovi se třeba v Poslanecké sněmovně také nejdříve smáli. A jak to dopadlo, všichni dobře víme ;-(

Většina lidí se chlácholí, že komunistická totalita již nikdy nemůže nastat, že každé připomínání komunistické diktatury je již omletá písnička, většinu už nebaví stále nadávat na komunisty a myslí si, že vše je již pryč a máme demokracii.

Myslím, že nikdy není na škodu připomínat komunistické sviňárny, už vzhledem k tomu, že úplně stejné ideje, co hlásal Gottwald a komunisti před rokem 1989, hlásá stále KSČM a její předseda to předvádí v každém svém projevu.

Skoro svatý bachař Josef Vondruška, dnes poslanec KSČ(M), který dle svědků týral disidenty ve věznicích, se prý poučil a dnes by prý ani nezakazoval emigraci. Ach, jak demokratické.

Takže stále pozor na komunisty! Jeden z nich je dosud šéfem České TV, neboť své členství v předlistopadové KSČ zatajil, jeho kamarád a člen Lidových milicí je programový vedoucí České TV, a Filip, šéf komunistické partaje, hřímá o "demokratické" revoluci a vyzývá k návratu k idejím Lenina.

Příště snad začne hlásat, ať bohatí vrátí majetky, které si jistě všichni nakradli vykořisťováním chudých dělníků, a začne vyzývat, ať dělníci převezmou všechny fabriky se zbraní v ruce...

Vážně síla, jak ti komunisti nedají a nedají pokoj!

0 comments :

Okomentovat